Ντάρλα ντιρλά νταντά Δημιουργός: Κατερινούλα Αυτό το τραγούδι είναι το γνωστό παραδοσιακό, με λίγες μετατροπές βέβαια... Καλημέρα!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ντάρλα ντιρλά νταντά όταν σε βλέπω μάτια μου
Ντάρλα ντιρλά νταντά γιατί τα κατεβάζεις
Ντάρλα ντιρλά νταντά τα όμορφα ματάκια σου
Ντάρλα ντιρλά νταντά γιατί δε με κοιτάζεις.
Ντάρλα ντιρλά νταντά μήπως τον έχω εγώ μικρό
Ντάρλα ντιρλά νταντά τον πόνο στην καρδιά μου
Ντάρλα ντιρλά νταντά μήπως δε μου σηκώνεται
Ντάρλα ντιρλά νταντά η τρίχα απ' τα μαλλιά μου.
Ντάρλα ντιρλά νταντά θα βγω στο παραθύρι σου
Ντάρλα ντιρλά νταντά κρυφά να σου την παίξω
Ντάρλα ντιρλά νταντά την όμορφη κιθάρα μου
Ντάρλα ντιρλά νταντά που τόσο τη λατρεύω.
2be continued.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2006 |