Πονοσ Μεγαλοσ Ρημαξε Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΗΜΑΞΕ
Εσύ που φέρεσαι σκληρά
και κάνεις το αντράκι
πίνεις καπνίζεις και μεθάς
το νιώθω ότι λαχταράς
λίγη μα λίγη αγάπη
Πόνος μεγάλος ρήμαξε
βαθιά τα σωθικά σου
τα ράγισε τα τίναξε
έσβησε τη χαρά σου
τώρα αργοπίνεις και ξεσπάς
για το κατάντημα σου
Εσύ που φέρεσαι σκληρά
σταμάτα πια να πίνεις
γύρνα ξανά στην ξενοιασιά
μη μου ματώνεις τη καρδιά
και πάψε να συγκρίνεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-05-2017 |