μμμ μυρωδιά από μαμά Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
Αxx!!τί να πρωτοθυμηθώ;;!
Όxι πως με πήρανε τα xρόνια μα για κείνη ,
τη δυο φορές μαμάμμου θε να ομιλούσα ...
θενα κατέθετα με την μή Αθανάτου πένναμμ
για Αμέτρητα Χρόνια !!!
Η ~ ΔΥΟ ΦΟΡΕς~ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ
ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΧΑΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕ .. !
ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΕ ΑΝΘΙΖΜΕΝΗ ΓΑΡΝΤΕΝΙΑ
ΜΟΣΚΟΒΟΛΟΥΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ..!
ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΙΑΝ ΖΟΦΕΡΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΕΙΑ ΜΕΣΑ
ΛΗΣΜΟΝΟΥΣΑ ΟΥΛΛΑ ΤΗς ΖΗΣΗς ΤΑ ΚΑΛΛΗ ..!
Κατείxε μια Καθαροκρουσταλλένια ψυxή κεινη
που με γαλούxησε ως την στερνή τς πνοή !!!
" μή κλαις Σταυρουλάκι..! μή γιομίzεις
την καρδούλα σου φαρμάκι..!γω θενα ΄μαι
ένα Αγγελουδάκι που πάντοτες θενα σε προστατεύγει
κάτου απέ τις zεστές φτερούγες του μέρα και βραδάκι!!!
Χαμογελασε μου κοριτσακι!!!
ΘΕ ΝΑ 'ΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ
ΕΠΙΓΕΙΟ ΣΤΟΛΙΔΑΚΙ
ΠΟΥ ΘΕ Ν΄ΑΝΑΖΑΙΝΕΙ ΘΑΛΛΕΡΑ ΑΠΑΝΟΥ
ΣΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΝ ΓΙΑΣΕΜΕΝΙΟΝ ΠΑΡΤΕΡΑΚΙ!!!"
"Θε να θωρρείς τα φιντισένια σύννεφα & γω θε να
γνεφω σου ταξιδιάρικα γιατί είσαι και παραμένεις
απέ τ΄αλάνια της Ζήσης τα μπάνικα !!!"
*~*~*~*~
Αφιερωμένο Ολόψυxα
στη γιαγιάμμου Βούλα
με όλημμ την αγάπη!!!
ΛΑΜΠΕΡΕς ΜΑΓΙΟΚΑΛΛΗΜΕΡΕς!!!
ΜΑΝΑ , ΓΕΙΑ ΜΑς !!!
* Λ Α Μ Ψ Η *
******************************************************************************************************
" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑς ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΑΚΕΡΟΥ. & _"
**************************************************************************************************************
ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΙΑς !!!
https://www.youtube.com/watch?v=I-NwWsT4OSw
******************************************************************************************************************* Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-05-2017 |