Ειμαι Αρρωστοσ Για Σενα Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
κοιμάμαι ξυπνάω
εσένα προσκυνάω
δεν ξέρω αν είναι τρέλα
εκείνο που είναι τρέλα
εκείνο που σίγουρα ξέρω
είναι πως σ’ αγαπάω
χωρίς όρια, χωρίς σύνορα
το σίγουρο είναι ένα
είμαι άρρωστος για σένα
το σίγουρο είναι ότι εσύ
μ’ έχεις σε μία παραζάλη
που με περιστρέφει
κι τελείως με ζαλίζει
τελείως με τρελαίνει
το σίγουρο είναι ένα
κι άλλο, άλλο κανένα
είμαι άρρωστος για σένα
κοιμάμαι ξυπνάω
εσένα προσκυνάω
στιγμή δεν σε ξεχνάω
είσαι τα πάντα για μένα
το σίγουρο είναι ένα
είμαι άρρωστος για σένα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2017 |