Για το κοριτσάκι μου Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 22 , ΤΟ ΣΤΕΡΝΟΠΟΥΛΙ ΜΟΥ.......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ψηλό κυπαρισσάκι μου
πως σιέσαι και λυγιέσαι
και στον καθρέφτη σου μπροστά
συνέχεια κοιτιέσαι.
Είσαι σαν όμορφο πουλί
με πλουμιστά φτερά
που δεν χορταίνω να κοιτώ
η καρδιά μου σε πονά!
Κυπαρισσάκι μου γλυκό
δικό μου κοριτσάκι
μες την ζωή σου εσύ να ζείς
σαν το χελιδονάκι.
Η ευτυχία να είναι πάντοτε
μες την ζωή κοντά σου
ποτέ η αγάπη μάτια μου
μη φύγει μακριά σου.
Πάντα να βλέπω να γελάς
να είσαι ευτυχισμένο
να χαίρεσαι μες την ζωή
ποτέ δυστυχισμένο.............
Από την μαμά σου Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2017 |