Ό,τι είχα τα 'δωσα (πήγα για καλό) Δημιουργός: Stihourgos, Νίκος Χασάπης ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΜΟΣ Ζ' ΕΓΙΝΕ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]Ο,ΤΙ ΕΙΧΑ ΤΑ 'ΔΩΣΑ (ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ)
Πήγα για καλό και βρήκα τον μπελά μου
με ένα θηλυκό που έγινε νταλκάς μου
Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος
βρέθηκα ξαφνικά τρελά ερωτευμένος
Επήγα και αγάπησα μια τυραννογυναίκα
τις έδινα εγώ εννιά κι ήθελε και τα δέκα
Ό,τι είχα τα 'δωσα την έκανε γι αλλού
σήξυλο με άφησε στα κρύα του λουτρού._
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-05-2017 |