Τόσα κανάλια μα πρόγραμμα χωρίς ουσία Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τόσα κανάλια μα πρόγραμμα χωρίς ουσία
σε κάθε ζάπινγκ βλέπεις μια ανοησία
εκπομπή χιλιοειδομένη
κουβέντα χίλιοειπωμένη
από Χριστιουγεννιάτικο πρόγραμμα μέστον Μάιο
έως ταινίες Β, Γ διαλογής
με ηθοποιούς που χρόνια κάνεις να τους ξαναδείς
Τόσα κανάλια για να βλέπεις διαφιμήσεις
στα ψηλά περνάνε οι ειδήσεις
ανία σκέτη η τηλεόραση είναι πια
κατά τ' άλλα συναγωνισμός μοναχά
ποιού η οθόνη είναι πιο μεγάλη τελικά
αν είναι σμαρτ και αν συνδέεται με άλλα περιφερειακά Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2017 |