ο ερωτας στη μαχη Δημιουργός: Ευτυχία καλημέρα!λογακια απλα(χαζα)καθως ανεβαινα σπιτι μου ,αθηνα την παρασκευη..σημερα παλι πισω....γκρρ...
Ας εχουμε ολοι μια καλη εβδομαδα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ερωτας δε νικησε στη μαχη
με ματιά σα θλιμμένο κουτάβι κοιταει
ντροπιασμένα το βλεμμα απο μενα τραβαει
απαντησεις στ'αναριθμητα γιατι πια δε θα'χει
R
Σα λουλούδι τον πότισα,τον σκαλισα ,τον φροντισα
σα κρυμμενο θυσαυρο που δεν αποκτησα τον ποθησα
το αγγιγμα του φευγαλεα δροσια που δεν ενιωσα
πηλος η καρδια τρυφερος και τον πετρωσα
Αφησε με ξανα ορμητικα να πολεμησω
με μπουμπουκια για αισθηματα,ευωδιες και σκιρτηματα
ξανα μη μπλεχτω σε ποθου διλληματα
με τον ανικητο ερωτα μαζι να βαδισω
σε λειβαδια χρυσανθεμα με ποταμια αγεφυρωτα
πεφτουμε στο νερο με φωνες και με γελια
να μας χαιδεψει το φως κι η μυρωδια απο'τα αστερια
να κυλουν οι στιγμες και τα χρονια ανυποπτα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-06-2006 |