Σε κήπους παραδείσου Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Σαν κι αυτή τη μέρα.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε κήπους παραδείσου
Η σχέση μας κλονίστηκε
θέλουν να μας χωρίσουν,
ψυχή που αγωνίστηκε
άλλοι να την ορίσουν.
;Αν μου ζητάς, κι αν με ρωτάς
ποια η αναπνοή μου,
ποιος του μυαλού μου ο σεβντάς,
και της καρδιάς θροή μου,…
…δεν θα αργήσω να σκεφτώ
πως τη ζωή μαζί σου
θέλω να την ονειρευτώ
σε κήπους παραδείσου !
Και μιά για πάντα θα στο πω
-στο γράφω και σε ..βέρα-,
πως κάθε μέρα σ’ αγαπώ.
Να ! Σαν κι αυτή τη μέρα !
-.-
(2017) Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2017 |