Πεσ Μου Για Εναν Ερωτα Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ
πες μου για έναν έρωτα
που δεν σε γέμισε με θλίψη
πες μου για έναν έρωτα
που δεν έιχε καμία τύψη
και τότε θα υποκλιθώ
σε σένα που τόσο αγαπώ
μα δεν μπορείς ψέματα να πεις
γιατί το ξέρεις καλά κι εσύ
πως κάθε έρωτας έχει να σου πει
πως έχει δακρύσει, έχει μαυρίσει
μα δεν μπορείς ψέματα να πεις
γιατί κι εσύ έχεις πονέσει
προσπαθώντας πληγές να γιατρέψεις
με δάκρυ που δεν έχει στερέψει
πες μου για έναν έρωτα
που κράτησε μια ζωή
πες μου για έναν έρωτα
που κοιμήθηκες ως το πρωί
που δεν έκλαψες πολύ
δάκρυ δεν έχυσες γι΄αυτόν στη ζωή
πες μου για έναν έρωτα....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2017 |