Νομίζω με ξεπέρασαν οι αμφιβολίες- Δημιουργός: ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Συμπεριφορές όταν οι συμπεριφορές με ξενίζουν
Βαθύ χαντάκι του θυμού,-
Κι ο άνθρωπος
όχι αυτό που ήθελε η Δημιουργία-
Ή μήπως
λανθάνουν οι απόψεις;
Θρησκευτικό βάμμα που ιαίνει τις ψυχές ίσως, όχι τον νου μου-
Νομίζω με ξεπέρασαν οι αμφιβολίες-
Ποιός θα εδραιωθεί μέσα μου και θα εκχωρήσει τις κυριαρχίες;
Όσο μένω εντός μου τόσο με πυρπολούν εμπνεύσεις καρδιάς…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-06-2017 |