Μια δρασκελιά Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και μια όμορφη βδομάδα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΙΑ ΔΡΑΣΚΕΛΙΑ
Όλα ένα τίποτα
μια αναπνοή
τα φιλιά καχύποπτα
μα υπομονή
Μια δρασκελιά
είν' η ζωή
σου το' χω πει
μα Χειμωνιά
μες τη ψυχή
να μη σε βρει
Μια δρασκελιά
είν' η ζωή
μα μη μου κλαις
με μι' αγκαλιά
και μουσική
πας όπου θες
Όλα δίχως αύριο
δίχως ουρανό
μοιάζεις κύμα άγριο
μα θαβρείς σκοπό
Μια δρασκελιά
είν' η ζωή
σου το ' χω πει
μα Χειμωνιά
μες τη ψυχή
να μη σε βρει
Μια δρασκελιά
είν' η ζωή
μα μη μου κλαις
με μι' αγκαλιά
και μουσική
πας όπου θες
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-06-2017 |