2340 Δημιουργός: nefelinis 2.340 χρόνια πριν...Σαν σήμερα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάποτε...
Θα ξαναρθείς...
Χρυσή βροχή στα μάτια
και στα χέρια η αφή
- της απουσίας-
Πως ιριδίζει η ψυχή
στου έρεβους την άκρη
Νύχτα κι αυτή...
Και 'χω για προσκεφάλι μου
το κύμα της φωνής σου
-πνοή αιώνων -
Σου φύλαξα δωμάτιο
με θέα στην καρδιά
Να έρχεσαι...
Εκεί ο χώρος και ο χρόνος ο δικός μας...
Εκεί το θαύμα ρέει ακοίμητο...
Σταματημένα του κόσμου τα ρολόγια...
Ώρα αναχώρησης και άφιξης
Καμία...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2017 |