Είμαι απο ζάχαρη φτιαγμένη Δημιουργός: vasilis g., Βασίλης Λίγα λόγια απο αυτά που θέλουμε να ακούμε όλοι οι άνδρες Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είμαι απο ζάχαρη φτιαγμένη
μου το λές και ξέρω το γιατί
όταν χάνωμαι στην αγκαλιά σου
λιώνω με το κάθε σου φιλί
άσε με να φύγω μεθυσμένη
ήπια το κορμί σου για κρασί
πώς να ξεγελάσω τόσα αστέρια
να μην ξημερώσει η αυγή
είμαι απ΄την ματιά σου μαγεμένη
και δηλώνω απόλυτα τρελλή
είμαι ως το φούλ ερωτευμένη
ότι θές εσύ και ότι πείς
έχω αδειάσει απ όλους την καρδιά μου
τώρα υπάρχεις μοναχά εσύ
είσαι εσύ ο μεγάλος έρωτας μου
και το τέλος μου είσαι κι η αρχή .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2017 |