Κόκκινη κάρτα Δημιουργός: koskan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όπως ο φοίνικας ξαναγεννιέμαι
σαν αετός πετάω ψηλά
σιγά σιγά μπορώ σ απαρνιέμαι
σε γαλάζιους ουρανούς αιωρούμαι ξανά
Δεν με νοιάζει όπως και σένα
τι θα κάνεις ή που θα πάω
καλά τα λες περασμένα παλιά ξεχασμένα
έτσι πρέπει και προχωράω
Πάρε μιά κόκκινη κάρτα
φύγε να κυλήσεις πιο κεί
σβήστα όλα και κάψτα
το σκασα απ το δικό σου κλουβί
Άδεια πήρα απ τον θεό
καπνίζοντας χασίσι
ρώτησα πως να σου φερθώ
μού πε όπως θέλω κι όπως σ αξίζει
Όπως ο φοίνικας ξαναγεννιέμαι
σαν αετός πετάω ψηλά
σιγά σιγά μπορώ σ απαρνιέμαι
σε γαλάζιους ουρανούς αιωρούμαι ξανά
Δεν με νοιάζει όπως και σένα
τι θα κάνεις ή που θα πάω
καλά τα λες περασμένα παλιά ξεχασμένα
έτσι πρέπει και προχωράω Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2017 |