Ο καημένος Δημιουργός: KTiNoS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ταξίδι νόμιζε πως κάνει
μέσα τη κάμαρα του
δεν ήξερε πως ανακύκλωνε
τα σωθικά του !
Για αγάπες μιλούσε τρομερές
μα αυτές
ζούσαν στων στίχων, τις στροφές !
Ιστορίες φανταστικές !
Τρομερές και φοβερές
Μα πλαστικές !
Όμορφα λόγια.
Ρεαλιστική περιγραφή
του τίποτα
Βαρκάδα για να πας
θέλεις μια βάρκα,
κουράγιο και συντρόφους
και στο ταξίδι
Ξύδι
θα πιεις να το θυμάσαι
μην κοιμάσαι !
Ξύπνα
Τη ζωή θυμήσου
και κυνήγα
το όνειρο !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2006 |