παλινδρομική μαγική μεταβολή Δημιουργός: ΛΗΔΑ ΧΡΟΝΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info αναπνοές εκκρεμές
εισπνοή το φιλί
εκπνοή η πνοή
μαντισας ευχές
κινήσεις ταλάντωσεις
φαινόμενο σε εκδόσεις
αν ο χρόνος το τσουλήσει
ερεύνα θα αρχινήσει
περίοδος μεγάλη
συχνότητα σε πάλη
ταλάντωση γενναία
της γης η πιο ωραία
η σχέση της ζωής
βασίζεται σε τρεις
ιδιότητες του πρέπει
συνδέσεις της αρχής
αδράνεια πτωμάτων
ελαστικότητα σωμάτων
επαναληπτικότητα θαυμάτων
εκκρεμων στιγμών
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-07-2017 |