Πονεσα Μανουλα Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλημέρα, καλή βδομάδα, και καλύτερο μήνα Αύγουστο φιλαράκια. περαστικά σε όλες τις βαριές ασθένειες μας. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΟΝΕΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ…
Πόνεσε το κορμάκι μου μανούλα ,
Κατάντησε μαρτύριο την ζωούλα ,
Με στους αγίους προσευχούλα ,
Υπέμεινε η δόλια μου ψυχούλα.
Πόνεσε το κορμάκι μου μανούλα,
Δεν έβγαινε απ’ τα χείλη μου φωνούλα,
Με στο πλευρό μου την αδελφούλα,
Αλάφρωνε κάθε φριχτή στιγμούλα.
Πόνεσε το κορμάκι μου μανούλα,
Έλεγα δεν θα με βρει η αυγούλα,
Για την δική σου χάρη αγαπούλα,
Ξημέρωσε πάλι στην καμαρούλα.
+ 31/7/17
Παντελής.
Στον παιδικό φίλο
Μάνο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-07-2017 | |