Τι θα 'θελα να σου ήμουν… Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ χμ. σβήστο, σβήστο !... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι θα ‘θελα να σου ήμουν…
Θα ‘θελα να ‘μουνα μικρό
τσιμπούρι στα μαλλιά σου
να ρούφαγα το αίμα σου
να μπω στα σωθικά σου !
Όχι , όχι !, σβήστο !
Θα ‘θελα να ‘μουνα στη γή
ένα μικρό λουλούδι
να το θαυμάζεις στην αυλή
και να του λές τραγούδι
Όχι , όχι !, άλλο !
Θα ‘θελα να ‘μουνα πνοή
μητέρας στο μωρό της
να σου ‘δινα το φίλτρο μου
και την χαρά της νιότης !
Όχι , όχι !, κάτι καλύτερο !
Θα ‘θελα να ‘μουνα εγώ
ο άλλος εαυτός σου !..
Σύ να ‘παιρνες τις χάρες μου
Κι εγώ τα σφάλματά σου !
(Δεν ταιριάζει η ομοιοκαταληξία, αλλά τίποτε στη ζωή δεν είναι τέλειο. ! Μην είμαστε πλεονέκτες !..)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2017 |