Εγώ θα πάω διακοπές...στη Κολοπετινίτσα Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημέρα φιλαράκια, είπα ότι δεν θα γράψω άλλη φορά για το Λύρα..όμως, έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο σάιτ!!! πολύ περισσότερη από όσοι νομίζουμε...αφιερωμένο..στην ταπεινοτητά του!! στο κομπασμό!! την ηλιθιοτητά του!! στη ματαιοδοξία !!! ενός τίποτα!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ακούσατε, ακούσατε! εσείς μωρ στο καμίνι
ο Λυρας με το γείτονα, μιλά στη Σαντορίνη
Τον ρωτά το μπάτζετ του?? αφρίζει, κιτρινίζει
τι άραγε ο άμοιρος, στο info διαφημίζει!!
Είχαμε όλοι ένα καημό!! ο Λύρας, στη Καλντέρα
να τον ρωτά ο γείτονας...τι βγάζει την ημέρα?
κι ο ποιητής! ο άρχοντας! όλο μωρέ κομπιάζει
μες στο καζάνι, ψήνεται!! και μοναχός του βράζει!!
Μετρά, μετρά ξαναμετρά! τα ευρώ εις το σακκούλι
χεστήκαμε πατόκορφα!!!!!!! ούλοι δω μέσα ούλοι!!!!!!!!!!!!!
Μαντάτα, του τα στέλνουμε, κάτσε εις την καλντέρα!!!!!!!
να καθαρίσει ο κήπος μας!! από τη τόση λέρα!!!!!!!!!!!!!!
Φάε σαλάτα μπόλικη!! χάλασε ένα εικοσάρι
να ξεχωρίσει εδώ χαμ` η ήρα απ` το σιτάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κάνε ενα SELFIE ονειρικό! εκεί πάνω στην Οια
ανέβαστο στο INSTAGRAM να φτάσει Βουλγαρία!!
Ρώτα σε λέω το γείτονα..θα θέλει Ορτινάτζα??
να κάνεις κει τρομάρα σου!! μια δεύτερη καβάτζα!!!!!!!!!
εδώ. μην έρθεις, τα λεφτά! βάλτα όπου σ` αρέσει
μον κοίτα κάτω χαμηλά, ένα ευρώ μη πέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να το μαζέψεις...πάραυτα!, μη μείνει Σαντορίνη!!!
στα Βουλγαράκια να το πας, Καίσαρα ελεημοσύνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδώ. μην έρθεις, σου το λέω, δις η Κουτσουμπίτσα
εγώ θα πάω διακοπές! στη Κολοπετινίτσα!!!!!!!!!!
Μάζεψε και τους κλώνους σου, κάν` τους ένα κουβάρι
σαν ψοφήσει ο γάιδαρος, άχρηστο το σαμάρι!!!!
Σιχάθηκα! και δε βαστώ, το βούρκο σου!!! εδώ μέσα
και Στείλε με Μακρόνησο! θά` χεις εκεί, τα μέσα
ΑΙΣΙΧΤΊΡ! ΑΙΣΙΧΤΙΡ! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!! ΡΥΠΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2017 | |