Άκουσε μάγκα Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό σας μεσημεράκι!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΓΚΑ...
Άκουσε μάγκα, άκουσε μάγκα,
Οι κούκλες φοράνε τάνγκα,
Σε κοιτάνε για τα φράγκα,
Και δεν ζούνε στην παράγκα.
Στον ψεύτικο ντουνιά μέσα,
Δεν έχουνε λιγάκι μπέσα,
Κι η κάθε σκληρή μπαμπέσα,
Θέλει κάνουμε πριγκιπέσα.
Άκουσε μάγκα, άκουσε μάγκα,
Ποντάρουν την τύχη στην μπάνκα,
Σε παρατούνε στην ανάγκα,
Και λιώνεις απ' τη μαρμάγκα.
+ 11/8/17
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2017 | |