Χαμένες καρδιές Δημιουργός: Βασίλειος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τους ανθρώπους κοροίδευες και της καρδιές τους έκλεβες
Εμένα με συνάντησες και με κορόιδεψες και την καρδιά μου έκλεψες
Νόμιζα πως με αγάπησες μα εσύ ήσουν ένα ψέμα
Την καρδιά μου ήθελες δεν ήθελες εμένα
Σαν την καρδιά μου έχασα
δεν έννιωθα το σώμα
Μόνο ένα φώς μες την ψυχή που καρτερώ ακόμα
Μες στο σκοτάδι το πυκνό πολλές καρδιές χαμένες
και μέσα στα ερήπια
δυο λέξεις δυαλημμένες
Σε αγαπάω! Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-06-2006 |