Ευχή Δημιουργός: Stelios_97 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εύχομαι να'σαι πάντα καλά
ακόμα και στη δική του αγκαλιά
εύχομαι να σ'αγαπά όπως εγώ
έχω ρίξει πλέον τον εγωισμό
Πάντα να σε προσέχει
τυχερός στη ζωή του που σ'έχει
εύχομαι να το ξέρει καρδιά μου
κι'εγώ θα σβήσω τα όνειρά μου
Εύχομαι να χαμογελάς
τα δάκρυά σου να'ναι μόνο χαράς
εύχομαι να'σαι μαζί του ευτυχισμένη
άλλο τίποτα πια δε μου μένει
Πάντα ψύχη μου να το θυμάσαι
τις νύχτες όταν εσύ θα κοιμάσαι
θα αναπνέω με εικόνες και μνήμες
όπως εκείνα τα σ'αγαπώ που μου είπες. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-08-2017 |