Ανάμεσα σε δυο Δημιουργός: georgia Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανάμεσα σε δυο πάντα θα ζούμε
Το δίλημμα αυτό είναι γνωστό
Κι όσο θέλουμε να τ' αρνηθούμε
Του άνθρωπου αυτό είναι γραφτό
Δυο πόρτες είν' αυτές που μας ανοίγουν
Της ζωής αλήθεια είν' αυτή
Και ταίρι θα ζήταμε για να μείνουν
Τα ίχνη μας σ' αυτήν την άγρια γη
Ρ
Αυτό που όμως θέλω
Είναι να 'χα δυο ζωές
Και όχι πως πιστεύω
Ότι θα άλλαζα το χθες
Μα θα 'θελα να ζήσω
Γι' ακόμη μια στιγμή
Για να σε αγαπήσω
Ξανά απ' την αρχή
Δυο επιλογές παντά μας δίνουν
Διαλέγουμε εμείς την πιο σωστή
Και δυο είν' οι καρδιές που τώρα κρύβουν
Έναν έρωτα που μένει στη σιωπή
Ρ
Αυτό που όμως θέλω
Είναι να 'χα δυο ζωές
Και όχι πως πιστεύω
Ότι θα άλλαζα το χθες
Μα θα 'θελα να ζήσω
Γι' ακόμη μια στιγμή
Για να σε αγαπήσω
Ξανά απ' την αρχή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-06-2006 |