Φυγε Λοιπον Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ
Χαμογελώ και προχωράω τη ζωή μου..
λίγο πιο κάτω και δε θα 'σαι πουθενά.....
χωρίς εσένα ήταν άδεια η ζωή μου..........
μα τώρα γέμισα με άλλον τα κενά.
Όλα τα όνειρα τα έκανα μαζί σου................
μα τώρα έφυγα χιλιόμετρα μακριά...............
με άλλα χείλη σβήνω πια την ύπαρξή σου..
δίνω πνοή στην πληγωμένη μου καρδιά.
Φύγε λοιπόν,μη χάνεις ώρα παραπάνω......
δεν έχεις θέση εδώ πέρα άλλο πια.................
φύγε λοιπόν,αλλά να ξέρεις δεν ξεχνάω........
την άδικη σου..σκάρτη συμπεριφορά.
Δυο ξένοι γίναμε στου κόσμου πια τα μάτια....
βλέπεις ,σταμάτησε η καρδιά μας να χτυπά.....
κι αυτόν τον έρωτα τον κάναμε κομμάτια...........
μόνος πια έμεινε.. να ζει στη μοναξιά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-08-2017 |