~*~ Μανο Για Σενα . & _ *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα 33 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΔΙΧΩς ΣΟΥ ..! ΜΑΝΟ ΚΑΤΡΑΚΗ { 02~09~ 1984 } Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]*******************************************************
*!*!*
*~*~*~*~ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . & _ *~*~*~*
ΠΟΡΦΥΡΕΨΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑς
ΒΑΡΥΝΕ Η ΑΝΑΖΑΙΜΙΑ ΜΑς
ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ
Η ΨΥΧΗ ΜΑς .. ! ΟΛΑΚΕΡΑ
ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑς ! ! !
ΜΑΝΟ ΠΟΎ ΠΙΕΝΕΙς ; ; !
ΠΟΎ ΑΛΑΡΓΕΥΓΕΙς ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΝ ΘΩΡΡΆς ; ; !
ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΘΕ
ΝΑ ΠΟΡΦΥΡΟΤΡΙΓΥΡΝΑς ! ! !
ΛΟΞΕΥΓΕΙ Ο ΛΟΓΙΖΜΟς ΜΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΑ
ΜΙΑ ΣΤΑ ΖΕΡΒΑ ΜΑ ΣΥ ΜΑΝΟ ΑΚΟΜΑ
ΕΝ ΕΦΑΝΗΚΕς ΜΗΤΕ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕς
ΜΗΤΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ! ! !
Η ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΑ ΜΑς ΨΥΧΗ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΤΩΝΕΙ ...ΚΛΑΙΕΙ & ΠΟΝΑ ! ! !
ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΒΡΟΝΤΟΚΤΥΠΑ
ΣΤΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΣΕΜΝΑ
ΓΙΑ ΤΗς ΖΗΣΗς ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ
ΜΑ ΣΥΝΑΜΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑΣΕΜΙΑ ! ! !
*****************************************************
ΕΝΑς ΑΝΘΡΩΠΟς ... Ι Δ Ε Α . & _
ΕΝΔΟΞΟς
ΜΑΝΟς ΚΑΤΡΑΚΗς
" . . . στο μπόι σου παίρνει μέτρο
η Ανθρωπιά και η Τέxνη . . . "
~ Γ. ΡΙΤΣΟς ~
https://www.youtube.com/watch?v=6pO62Cn5uJg
************************************************************
ΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΟ ΜΠΑς ΚΙ ΕΒΡΟΥΜΕ
ΤΗς ΠΟΡΕΙΑς ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΝ ΑΧΝΑΡΙ .. !
ΑΛΛΙΩς Ν' ΑΦΗΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΑΛΛΩΤΙΝΑ
ΜΕΡΗ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΝΑ . . . ΣΑΛΠΑΡΕΙ ! ! !
ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΣΕς & ΡΙΖΩΣΕς
ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗΝ ΠΝΟΗ ΣΟΥ
ΣΕ ΡΙΖΙΜΙΟ . . . Σ΄ΑΝΑΠΑΜΟ
ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ
ΤΟΥΤΤΕς ΤΙς ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΕς ΕΥΧΕς
ΣΤΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΤΣΑΡΔΙ ΣΟΥ ! ! !
ΚΑΠΟΥ ~ ΚΑΠΟΥ ΜΑΝΟ ΜΑς
ΝΑ ΡΙΧΝΕΙς ΜΑς ΜΙΑ ΚΛΕΦΤΗ ΜΑΤΙΑ
& ΣΑΝ ΠΑΡΕΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΠΕ ΤΑ 'ΣΩΣΤΑ'
ΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΠΑΛΩΘΙΑ . & _
ΚΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟ ΡΑΚΙ & ΜΕΛΙ
ΚΕΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
Τ΄ΑΜΠΕΛΙ . & _
******************************************************
ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
ΚΑΛΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
**************************************************
ΔΩΡΑΚΙ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ "ΡΩΤΟΚΡΙΤΟς "
https://www.youtube.com/watch?v=-txFz6zLJ1I
ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΧΩΝ: ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ
*****************************************************
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2017 |