η δίκη Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλώς βρήκα την παρέα σας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΔΙΚΗ
Σεβάσμιο δικαστήριο,
Θέλατε κάθε μου πειστήριο,
Να λύσετε το μυστήριο,
Θέαμα στο τηλεπαρουσιαστήριο.
Αξιότιμο ακροατήριο,
Με το σοβαρό σου κριτήριο,
Κατάπινα δηλητήριο,
Αντικρούσω το κατηγορητήριο.
Σεβάσμιο δικαστήριο,
Ψάχνατε θύμα εξιλαστήριο,
Να κάμετε φροντιστήριο,
Γίνηκε ο βίος μου κολαστήριο.
Αξιότιμο ακροατήριο,
Το έργο σου εθνοσωτήριο,
Με βλέπατε αλητήριο,
Κατάληξα στο θεραπευτήριο.
+ 6/9/17
Παντελής
Στον Γιωργή Μ. που έφυγε νωρίς.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-09-2017 | |