Τα σπασμένα νερά Δημιουργός: vas, Βασίλης Τασόπουλος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info παλιά,
είχα μια σχέση, σχετικά, σύντομη
μα αρκετά στενή
με τα πλοία,
κι έτσι τότε
ερχόντουσαν στα όνειρά μου συχνά,
τα πλοία αργά να διασχίζουν τα νερά,
και τότε, που είχα αυτή την επαφή με τα πλοία
είχα μια σχέση, σχετικά, σύντομη
μα αρκετά στενή
με τα τρένα,
κι έτσι τότε
ερχόντουσαν στα όνειρά μου συχνά,
τα τρένα αργά να κυλάνε στις ράγες,
και τότε, που είχα αυτή την επαφή με τα τρένα
είχα μια σχέση, σχετικά, σύντομη
μα αρκετά στενή
με τη κίνηση προς τα έξω απ' τα σπασμένα νερά της μάνας μου,
κι έτσι τότε
ερχόντουσαν στα όνειρά μου συχνά,
πλοία να κυλάνε αργά σε ράγες στη ξηρά,
τώρα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-07-2006 | |