Αφησεσ Να Σου Παρουνε……… Δημιουργός: inokrini, Κ.L inokrini--Κατερινα Λιαρου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ………..16-6-2013
από τη συλλογη σκιαγραφημα ψυχης
-Σού στένεψαν τα όρια, και μέσα εκεί γυρίζεις
Δεν έχεις περιθώρια,έπαψες να ελπίζεις
-Αφησες να σού πάρουνε το γέλιο της ψυχής σου
Κι από συνήθεια οι πολλοί,θέλουν ναναί μαζί σου
Τριγύρω έπαψες να κοιτάς,και κοντοανασαίνεις
Το άδικο ενστερνίζεσαι και > το βλέπεις
-Αφησες να σου πάρουνε……….
Κ.Λ. {INOKRINI}
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2017 |