Απόψε ενα τραγούδι θα σου γράψω Δημιουργός: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, Διαμαντής Παππάς Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απόψε ένα τραγούδι θα σου γράψω
κι ελπίζω να προλάβω ως το πρωί,
δεν θέλω παραπάνω πια να κλάψω
για όσα μου έχεις κάνει βρε ζωή.
γέφυρα
Θα φτιάξω με τους στίχους ένα λάσο
να δέσω τον αλήτη μου τον έρωτα
κι επάνω στο ρεφραίν του να ξεσπάσω
για όλα μου τα βράδια τ' αξημέρωτα.
Ρ
Δεν ξέρω βρε ζωή αν με θυμάσαι
μα όταν σε χρειάζομαι κοιμάσαι
και όσο κι αν φωνάζω δεν ξυπνάς.
Δεν ξέρω αν το κάνεις εσκεμμένα
μα έτσι που με ξέχασες και μένα
πανάθεμά σε πες μου που το πας.
Απόψε ένα τραγούδι θα σου γράψω
και θαν το τελευταίο της βραδιάς
μαζί μ' αυτό της πίκρες μου θα θάψω
στα πιο βαθιά υπόγεια της καρδιάς.
γέφυρα
Θα φτιάξω με τους στίχους ένα λάσο
να δέσω τον αλήτη μου τον έρωτα
κι επάνω στο ρεφραίν του να ξεσπάσω
για όλα μου τα βράδια τ' αξημέρωτα.
Ρ
Δεν ξέρω βρε ζωή αν με θυμάσαι
μα όταν σε χρειάζομαι κοιμάσαι
και όσο κι αν φωνάζω δεν ξυπνάς.
Δεν ξέρω αν το κάνεις εσκεμμένα
μα έτσι που με ξέχασες και μένα
πανάθεμά σε πες μου που το πας.
Διαμαντής Παππάς Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-07-2006 |