Η ενέδρα Δημιουργός: kostis57, ΚΟΥΝΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απόψε Δεν θα κοιμηθώ
Θα ρθω να σε ξυπνήσω
Κρυφά από τη μάνα σου
Να βγεις να σου μιλήσω
Κρυφά από τη μάνα σου
Να βγεις να σου μιλήσω
Τα αδέλφια σου οι μορφονιοί
Μου στήσανε καρτέρι
Με στρίμωξαν σε μια γωνιά
Μου δώσαν κι ένα χέρι
Με στρίμωξαν σε μια γωνιά
Μου δώσαν κι ένα χέρι
Η στρίγγλα η αδελφούλα σου
Θωρούσε απ' το μπαλκόνι
Καμάρωνε τα 'αδέλφια της
Πως μου τα ρίχναν όλοι
Καμάρωνε τα 'αδέλφια της
Πως μου τα ρίχναν όλοι
Για ήδέται πως κατάντησα
Ρε μάγκες μου ωραίοι
Εγώ που ήμουν στη πρωτιά
Και σεις οι τελευταίοι
Εγώ που ήμουν στη πρωτιά
Και σεις οι τελευταίοι
Για ήδέται πως κατάντησα
Ρε μάγκες μου ωραίοι Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-07-2006 |