Πέτρα στο λαιμό Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Καλησπέρα στιχοοικογένεια ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Την ίδια πέτρα στο λαιμό
Μαζί σου δεν θα δέσω
Γεννήθηκα για ν' αγαπώ
Το κάθε ένα μου λεπτό
Και σ' όποιονε αρέσω !...
Με το δικό μου το μυαλό
Μπροστά θα προχωρήσω
Ρίχνω μια πέτρα στο γυαλό
Και φεύγω για να ζήσω !...
Ήσουν μαζί μου λιγοστός
Πνοή.. σαν ασφυξία
Μα εγώ είμαι λεύτερη
.. Γυναίκα.. με αξία !...
Επέστρεψε στο λίγο σου
Και μην ξαναγυρίσεις
Απάλλαξε τον ύπνο σου
Από τις αναμνήσεις...
Ποτέ δεν θα με ξαναδείς
Ποτέ δεν θα με νιώσεις
Στην κάθε λέξη που θα πεις
Στυγνά θα με προδώσεις...
4-10-2017 Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-10-2017 |