Νυχτερινή φωτοσύνθεση Δημιουργός: zpeponi, Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι όμορφη,
που είν’ απόψε
η αγάπη μου,
με το φεγγάρι
ξαπλωμένο
στα μαλλιά της,
να ήμουν
ήθελα, εγώ,
το σεληνόφως,
να ταξιδέψω
όλη νύχτα
στα όνειρα της.
Τι όμορφη,
που είν’ απόψε
η αγάπη μου
κι εγώ απλώς,
ο ναυαγός
κι ο ξένος,
λίγη δροσιά
που ψάχνω
στα χαλάσματα,
που τριγυρνώ
κακόκεφος
και λυγισμένος.
Τι όμορφη,
που είν’ απόψε
η αγάπη μου,
πως μ’ άγγιξε,
για λίγο,
η καρδιά της,
που σ’ άδεια γη
και στο κενό
τ’ ανθρώπινο
κι ας είναι
μακρυά μου,
είμαι κοντά της.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-10-2017 | |