Μοιάζεις έρωτα Δημιουργός: annadrak, anna Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μοιάζεις έρωτα,
του φθινοπώρου γλυκιά μελαγχολία,
κίτρινα φύλλα ,αγκαλιάζουν τόσες σκέψεις,
π’ αρμονικά χορεύουν στον αέρα.
Χαμένος τώρα,
στου κενού την αγκαλιά , ελπίδες ζωγραφίζω,
και ο χρόνος περνά αστραπή απ’ τις ματιές μας,
στα άχρωμα θέλω του σήμερα.
Μοιάζεις έρωτα,
με τα γερμένα φύλλα π’ υποκλίθηκαν,
στο ξεχασμένο μας ,μικρό όνειρο του χτες,
σαν χάδι απαλό παραμυθένιο.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2017 | |