χαμογελάω Δημιουργός: ΑΝΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ο αγώνας σου μάταιος μοιάζει
στη μέση του χάους η λήθη
μ'αν εγώ ξαφνιάζω τα πλήθη
η μοίρα μου σκληρή δε με χαράζει
τι να ζητήσω πια απο τη σκέψη
θα λυγίσει τα ένστιχτά μου
θα σκοτώσει τα όνειρά μου
και με τα αίματά τους θα με θρέψει
κι εσύ πως να σε χάσω των ματιών μου
που δεν είναι ούτε φρυγμένα
ούτε υγρά και ξεσκισμένα
για σένα το άχ των στεναγμών μου
χαμογελάω στο φώς που δεν έρχεται
και χτίζονται γύρω μου τείχη
τι δε με γλυτώνουν οι στίχοι
στο πάφλασμα των μυχών μου που μαίνεται
χαμογελάω στις ένδοξες μέρες
της πιο παράφορης αγάπης
σμίγω στον πόνο τη φωτιά της
και περιμένω να γυρίσουν οι αγέρες
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-10-2017 |