Αναμνήσεις Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ...................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Και το μυαλό επεξεργάζεται
Με ιδιαίτερη αγάπη
Κάποιες στιγμές που χαράχτηκαν
Στα τρίσβαθα της ψυχής
Και το πρόσωπο αντανακλά
Χαμογελάει
Σκυθρωπιάζει
Προσπαθεί
Πόσο δύσκολο να εκφράσεις
Τα συναισθήματα που κατακλύζουν
Στην ανάμνηση κάποιων στιγμών
Που μας χαρακτηρίζουν
Και τα μάτια καθρέφτης
Φεγγοβολούν
Δακρύζουν
Γελάνε
Στιγμές ανεπανάληπτες
Η αναδρομή στις αναμνήσεις
Μόνος ή με παρέα
Στις αναμνήσεις της ζωής μας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 27/10/2017 Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-10-2017 |