Να ζήσω θέλω λεύτερος Δημιουργός: Νικηφόρος Ουρανός 38 Καλό ξημέρωμα σε όλες τις φίλες και σε όλους τους φίλους! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΝΑ ΖΗΣΩ ΘΕΛΩ ΛΕΥΤΕΡΟΣ
Βάλε μπροστά τη μηχανή
και μην πατήσεις φρένο.
Να δω πως είναι η ζωή,
σαν ξημερώνει το πρωί,
για έναν ξοφλημένο.
Βάλε την έκτη στο σασμάν
και πάτησε το γκάζι.
Κι άμα στενάξουν οι τροχοί,
στην άσφαλτο και στη βροχή,
καθόλου δε με νοιάζει.
Τρέξε, μωρό μου, όσο θες
και μη σε νοιάζει διόλου.
Τι κι αν σε γνώρισα προχθές,
πρόσωπο είσαι συμπαθές
και αύρα του Αιόλου.
Βάλε το μαγνητόφωνο,
γλυκιά να παίξει νότα.
Για έρωτα αρχάριο,
νύχτα χωρίς τον Πάριο,
σπίτ’ είναι δίχως πόρτα.
Επωδός:
Να ζήσω θέλω λεύτερος
και τα δεσμά μου σπάω.
Τι πρώτος και τι δεύτερος,
τακίμι ή συνέταιρος,
όπου με πας θα πάω.
Γιώργος Δ. Σ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-11-2017 | |