Ζάκυνθος Δημιουργός: Αρετη Ζ., Αρετή Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θυμάμαι τ ακρογιάλια σου
νησάκι βλογημένο
που σαι απ ανθρώπους και θεούς
αρμονικά χτισμένο.
Θυμάμαι τις μπελέτσες σου
τα γιούλια σου, τα φιόρα
που δεν μπορεί κανείς να βρει
ποτέ σε ξένη χώρα.
Θυμάμαι και νοστάλγησα
να δω, να προσκυνήσω
τον Άγιο σου, τα ωραία σου
για να μην λησμονήσω
οτι σαι πρώτη σ ομορφιά
βασίλισσα στην τέχνη
στην ποίηση αυτοκρατόρισσα
κι άντρο του καλλιτέχνη.
Αρετή Ζ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-11-2017 |