Σχέδια-αντισχέδια Δημιουργός: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, Διαμαντής Παππάς Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Από μικρός συνήθισε να πιστεύει
πως δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι.
Αυτοί, έλεγε, σπάζουν την μονοτονία
της ζωής μόνο στα παραμύθια.
Είχε πολλά όνειρα, πολλά σχέδια.
Δεν είχε όμως την ικανότητα
η μάλλον την πείρα από συνήθεια
να δημιουργεί αντισχέδια.
Έτσι όταν ήρθε η ώρα
για το αναγκαίο αντιστάθμισμα
κάποιου ξαφνικού ναυαγίου,
δεν μπόρεσε να βρει μια λύση.
Τώρα εξακολουθεί να πιστεύει
πως μόνο στα παραμύθια
υπάρχουν κακοί άνθρωποι,
αλλά κατάλαβε πως κι η ζωή
είναι ένα μεγάλο παραμύθι.
Διαμαντής Παππάς
Junior
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-07-2006 |