~*~ Των Αρχαγγελων *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
*********************************************************************************************
*!*!*
*~*~*~*~* ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ! ! ! *~*~*~*~*
ΣΗΜΕΡΙς ΤΩΝ ΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ
ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΊ΄ΚΩΝ ΦΙΛΝΤΙΣΕΝΙΩΝ ΒΕΛΩΝ
ΝΕΦΕΛΛΩΝ & ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΥΜΟΡΦΩΝ ΕΥΚΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ Η ΜΑΛΑΜΑΤΟΥ ΠΕΝΝΑ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟς ΓΙΑ ΤΟ
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗς ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΣΗς
ΤΟ ΜΕΓΑ & ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ! ! !
. . . ΝΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΥΚΕς ΔΥΝΑΜΙΚΕς
ΤΑ ΣΕΙΛΗ ΤΑ ΜΕΛΕΝΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑς
ΤΑ ΞΩΤΙΚΟΚΑΜΩΜΕΝΑ & ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΜΩΜΜΕΝΑ
ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ! ! !
ΣΗΜΕΡΙς ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ . . . ΑΓΓΕΛΟΚΑΜΩΜΕΝΑ . & _
**************************************************************************************
ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥς ΤΟΥς ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕς &
ΤΙς ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕς ! ! ! ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς & ΤΟΥς ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥς ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ! ! !
*************************************************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΧΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΑς
ΜΙΧΑΛΗ ΕΛΜΥΡΑ ΜΕ ΤΙς ΚΑΘΑΡΟΚΡΟΥΣΤΑΛΛΕΝΙΕς ΜΑς
ΕΥΧΕς ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΤΟΥ
& ΝΑ ΤΟΝΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ . & _
******************************************************************************************************
ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
******************************************************************************* Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-11-2017 |