Τελικα Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τελικα
οταν σε ρωτανε αν εισαι καλα
Ασε τους με ερωτηματικα
Διεστραμενα μυαλα υπαρχουν πολλα
Τελικα
Αυτοι που νουθεσια κανουν
Θυτες συνηθως ειναι και το θυμα παρουσιαζουν
Να μην απαντας κι ας εισαι
Ειναι καποιοι που χαιρονται
Με την κακια
Με το να σου βαλουν τρικλοποδια
Με την γρουσουζια
Τελικα
Ασε τους με ερωτηματικα πολλα
Αυτοι που σου κατηγορουν αλλους
Ειναι οι χειροτεροι στα μυαλα
Τελικα
Για αγαπη λενε
Μα μεσα τους σε καινε Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-11-2017 |