Ποιός να φταίει Δημιουργός: koskan Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όλα τα χρόνια κι αν θα περάσουν
δεν θα δεχτω να με δικάσουν
αυτοί που δεν ξέρουν
ούτε καν να μετρούν
Ποιός να φταίει με πόσα γιατί
κάποιος πάντα θα κλαίει
χωρίς να ωφελεί
ποιός να φταίει με ποιόν για κριτή
όλα ποτέ κανείς δεν τα λέει
θα πικραθεί
Όλα τα χρόνια κι αν θα περάσουν
δεν το μπορώ να με πετάξουν
αυτοί που δεν ξέρουν
ούτε καν ν αγαπούν
Ποιός να φταίει με πόσα επειδή
όταν κάποιος σου λέει
αλήθεια μισή
ποιός να φταίει η καρδιά αν κρυφτεί
αν δακρύζει και κλαίει
να μην εκραγεί
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-11-2017 |