Μαγκιά Δημιουργός: vasilarias Αφιερωμενο στους μάγκες οπου γης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μαγκιά δεν είναι να νικάς
δεν είναι να μετρήσεις
είναι το ρίγος της καρδιάς
στο κάλεσμα της φύσης
Ρεφρέν
Η αγάπη μας μωρό μου είναι μαγκιά
που λέμε σ’ αγαπώ σαν μας πονάνε
που μοιραζόμαστε στα δύο την μπουκιά
σαν χελιδόνια στο γαλάζιο που πετάμε.
Μαγκιά δεν είναι ν αγαπάς
μονάχα όταν συμφέρει
όπου βρεθείς και όπου πάς
να αντέχεις το μαχαίρι
(Ρεφρέν)
Η αγάπη μας μωρό μου είναι μαγκιά
που λέμε σ’ αγαπώ σαν μας πονάνε
που μοιραζόμαστε στα δύο την μπουκιά
σαν χελιδόνια στο γαλάζιο που πετάμε. Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-12-2017 |