αγνωστα παθη Δημιουργός: Ευτυχία πως θα σας φαινοταν για τραγουδι του Σφακιανακη; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info αγκυροβόλησε στα ματια σου η θλιψη
οι νυχτες σταθηκαν κι οι μερες φευγουν,ελεος..
ψαχνεις τη φλογα σου που καποιος εχει κρυψει
στο βλεμμα της ωραιας ελενης κιειπαν υστερα ο Μενελαος
αγκομαχας στην σκληροτραχηλη ανηφορα
θελεις να φτασεις καπου κι ας μην ξερεις που
οι φτερνες ματωσαν μα εσυ ολο λες προχωρα
δε θες να σκεφτεσαι το χειλος του γκρεμου
που χασκει διπλα σου και ολο σου φωναζει
πεσε εδω ,εκει που πας ειναι χειροτερα
καμμια απειλη του τωρα πια δε σε τρομαζει
τ'αγνωστα παθη απο το τιποτα ειν'ανωτερα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-07-2006 |