Βελούδινα πάθη Δημιουργός: Stoforos, Νίκος Δ. Στοφόρος Στης Ποίησης το ξέλαμπρο, έχω για σένα θέση, τα φλογερά χειλάκια σου και την κομψή μέση Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=left] [B] [I]
. *~* Βελούδινα πάθη *~*
Αντάμωσα τη σκέψη σου
που εκφράζει η μορφή σου
το σπάνιο χάδι της ψυχής
που δίνει η ύπαρξή σου!
Αγγίζοντας τη φλόγα σου
ένιωσα την αγάπη
το φως, που έχει τ' άστρο σου
τα "βελούδινα πάθη"!
Τα χρώματα ζηλέψανε
τα φλογερά σου μάτια
μελωδικό σου άρωμα
με μουσικά κομμάτια!
Στης Ποίησης το ξέλαμπρο
έχω για σένα θέση ...
τα φλογερά χειλάκια σου
και την κομψή σου μέση!
. * * Nikos D. Stoforos * * Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-01-2018 |