~* Μ Α Χ Η Τ Ε ς . & _ *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΜΑΧΗΤΕς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. & _ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥς ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]****************************************************************************
*!*!*
*~*~*~* Μ α x η τ έ ς . & _ *~*~*~*
ΜΑΧΗΤΕς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΜΕ ΚΕΙΟΝ Τς ΔΥΝΑΜΙΚΗς ~ ΨΥΧΗς
ΟΠΛΟΝ ΕΠ ' ΩΜΟΥ ! ! !
ΜΑΧΗΤΕς ΕΝΟς ΑΛΛΩΤΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΜΗ ΕΦΗΣΥΧΑΖΜΕΝΟΥ ΠΟΝΟΥ
ΜΑΧΗΤΕς ΚΑΡΔΙΑς & ΛΟΓΙΚΗς
ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑς
ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
ΦΙΛΙΚΗς ! ! !
ΜΑΧΗΤΕς ΜΙΑς ΖΩΗς ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΗΤΑ
ΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΠΟΡΕΙΑ
ΜΑΓΙΚΑ ΒΕΛΗ & ΑΤΣΑΛΙΝΕς ΑΣΠΙΔΕς
ΠΡΟΣΜΟΝΗς
ΕΝΟς ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ
ΤΗς ΕΣΟΧΕς ΤΙς ΘΕΣΠΕΣΊΕς ΤΗς ΨΥΧΗς . & _
ΜΕΙΝΕ ΒΡΕ ΦΙΛΕ
ΠΑΝΤΟΤΙΝΟς ΜΑΧΗΤΗς . & _
****************************************************************
ΜΑΧΗΤΕς ΜΕς ΣΕ ΑΛΗΘΚΕΙΕς ΜΙΣΕς
ΜΕς ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΜΝΕς ΨΥΧΗς ΕΣΟΧΕς
ΜΑΧΗΤΕς ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΓΟΥΝ ΠΑΝΖΕΛΗΝΑ
ΜΕς ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΜΕ Τ΄ΑΡΑΧΝΟΫΦΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΕΓΓΕΡΗΝ
ΤΗΝ ΛΙΝΙΑ ! ! !
ΜΑΧΗΤΕς ΟΝΕΙΡΙΚΟΙ ΣΕ ΡΟΛΟΥς
ΠΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΑΜΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
ΜΑΧΗΤΕς ΨΥΧΗς ΔΙΑΦΑΝΟΙ
ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΤΕΟΥΝ ΠΡΑΜΑ
ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝΕ ! ! !
ΜΑΧΗΤΕς ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ
ΑΠΕ ΤΙς ΣΤΑΚΤΕς ΤΟΥς
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΙΑΝ ΣΤΙΓΜΟΡΟΗ ΓΙΑ ΓΕΥΤΟΥΝΕ
& ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΙΧΟΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ
ΑΠΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑ & ΚΑΛΛΗ
ΝΑ ΞΕΠΕΖΕΨΟΥΝ
ΜΑΧΗΤΕς ΨΥΧΗς ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΑΜΑΛΑ
ΟΣΑ ΤΟΥς ΔΩΡΙΣΤΗΚΑΝ & ΖΗΣΑΝΕ
ΣΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΛΕΝΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ . . . ΣΒΗΣΑΝΕ . & _
*!*!*
{...}
********************************************************************
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ . & _
ΔΩΡΑΚΙΜ ~ ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΑΤΡΕΙΑς ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=D2ha0AfLQRc
ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΩΝ ΓΙΑΣΕΜΟΚΑΛΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ ΜΑς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! ΜΕς ΑΠΕ ΤΗΝ
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
***************************************************************** Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2018 |