Η πένα μου Δημιουργός: CHЯISTOS P, soɯıpǝʇuǝd soʇsıɹɥɔ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η πένα μου :d
Η πένα μαγικό ραβδάκι
γράφει του πόθους με μεράκι
βάζοντας λόγια ξεχασμένα
πιο διαλεγμένα κι από μένα !
Σκίζει σαν βέλος την καρδιά μου
πλέκει σκιές στα όνειρά μου,
κάθε μου φόβο κάνει θέμα
κι αντί μελάνι στάζει αίμα.
Είναι ατίθαση η πένα
και αδυσώπητη με μένα,
κάνει τις σκέψεις μου κουρέλι,
κι όλο να με σοκάρει θέλει !
Μες στα χαρτιά μου αλωνίζει
το alter ego μου ξορκίζει,
σκάβει της χίμαιρας τον τάφο
κι εγώ απλώς, …που υπογράφω !
-.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-01-2018 |