Όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν
θα πρέπει σε κάποια θέματα να μαλακώνουν
τα κόμπλεξ και οι εγωισμοί
να είναι κακοί μαρκινοί προορισμοί
χωρίς επιστροφή
κάποιοι όμως το παλεύουν
την άσχημη συμπεριφορά γυρεύουν
και αυτήν αναπολούν
και όλο και σε άλλους την προκαλούν
όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν
θα πρέπει σε κάποια θέματα να μαλακώνουν
η κακία και η χολή
να είναι κακοί μαρκινοί προορισμοί
χωρίς επιστροφή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-01-2018 |