Αυτοί που μείναν μόνοι Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ
Αυτοί που χάσαν στο παιγνίδι της αγάπης
με ένα όνειρο θλιμμένο τριγυρνούν
σκιές μετράνε στα σοκκάκια της απάτης
για έναν έρωτα μεγάλο πολεμούν
Αυτοί που μείναν μόνοι
μες την παλιοζωή
ζητούν σαν ξημερώνει
του Μάρτη το φιλί
Κρατούν μια χούφτα χιόνι
και γράφουν μουσική
αυτοί που μείναν μόνοι
μες την παλιοζωή
Αυτοί που σβήσαν το φεγγάρι της γαλήνης
σε ένα βάσανο αιώνιο ναυαγούν
γυμνοί ξυπνάνε στα μπουντρούμια της οδύνης
για ένα σκίρτημα καινούργιο ξενυχτούν
Αυτοί που μείναν μόνοι
μες την παλιοζωή
ζητούν σαν ξημερώνει
του Μάρτη το φιλί
Κρατούν μια χούφτα χιόνι
και γράφουν μουσική
αυτοί που μείναν μόνοι
μες την παλιοζωή
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-01-2018 |