Τι έγινε κι απόψε σ' αγαπάω; Δημιουργός: samprina, maria Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χαράματα να βρίσκω μιαν αλήθεια σου
κρυμμένη σ'ένα όνειρο που είδα
στην πιο αθώα κι ένοχη συνήθεια σου
το ψέμα που μου άξιζε το πήρα...
Χαράματα να χάνομαι στα λάθη μου
στις πιο κρυφές και έρημες απάτες
χρεώνω βιαστικά όλα τα πάθη μου
στου άλλου μου εαυτού τις αυταπάτες...
Χαράματα να λέω τι μου γίνεται
τι διάολο συμβαίνει και γελάω
γιατί το χθες ανάποδα συντρίβεται
τι έγινε κι απόψε σ'αγαπάω... Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2006 |